Food and nutrition economics
fundamentals for health sciences
George C. Davis and Elena L. Serrano.

Dnes vráceno
Monografie
ISBN: 978-0-19-937911-8
Původce: Serrano, Elena L. Autor
Údaj o vydání: First edition.
Nakladatelské údaje: New York, NY : Oxford University Press, c2016
Fyzický popis: xv, 271 pages : illustrations ; 24 cm
Dokument zatím nebyl ohodnocen
Hodnocení: {{document.rating.value | number:1}} (počet hodnocení: {{document.rating.count}})
{{document.rating.result}}


Klíčová slova: Diet; Nutritional Physiological Phenomena.; Choice Behavior.; Food Industry; Food Preferences.; Nutritional Status.
Poznámka: "Food & nutrition economics"--cover.

Exempláře Svázané ročníky
Načítám exempláře
Dokument není k dispozici Žádné exempláře k dispozici Dokument nemá žádné svázané ročníky
Citace
Související
Všechny díly
Detail
Název pole Obsah pole
Autor Davis, George C. 1960- Autor
Údaje o názvu Food and nutrition economics : fundamentals for health sciences / George C. Davis and Elena L. Serrano.
Původce Serrano, Elena L. 1967- Autor
ISBN 978-0-19-937911-8 (paperback)
Údaje o vydání First edition.
Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla, autorská práva New York, NY : Oxford University Press, c2016
Klíčová slova Diet
Klíčová slova Nutritional Physiological Phenomena.
Klíčová slova Choice Behavior.
Klíčová slova Food Industry
Klíčová slova Food Preferences.
Klíčová slova Nutritional Status.
Fyzický popis xv, 271 pages : illustrations ; 24 cm
Všeobecná poznámka "Food & nutrition economics"--cover.
Dokumenty ke stažení
 
Oblíbené
…a další

Zobrazit vše
Navštívené
Podobné