Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
Dana Tesone ; [překlad Karel Slabý]

Dnes vráceno
Monografie
ISBN: 978-80-7357-655-4
Údaj o vydání: Vydání první
Nakladatelské údaje: Praha : Wolters Kluwer Česká republika, 2011
Fyzický popis: 389 stran : ilustrace ; 24 cm
Dokument zatím nebyl ohodnocen
Hodnocení: {{document.rating.value | number:1}} (počet hodnocení: {{document.rating.count}})
{{document.rating.result}}


Klíčová slova: hotelnictví; gastronomie; cestovní ruch; management; hotel-keeping; gastronomy; tourism; management
Poznámka: Přeloženo z angličtiny; Terminologický slovník; Souběžný název v tiráži: Principles of management for the hospitality industry

Exempláře Svázané ročníky
Načítám exempláře
Dokument není k dispozici Žádné exempláře k dispozici Dokument nemá žádné svázané ročníky
Citace
Související
Všechny díly
Detail
Název pole Obsah pole
Autor Tesone, D. V. 1954- Autor
Údaje o názvu Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu / Dana Tesone ; [překlad Karel Slabý]
Variantní název Souběžný název v tiráži: Principles of management for the hospitality industry
ISBN 978-80-7357-655-4 (brožováno)
Údaje o vydání Vydání první
Nakladatelské údaje, údaje o vytvoření díla, autorská práva Praha : Wolters Kluwer Česká republika, 2011
Klíčová slova hotelnictví
Klíčová slova gastronomie
Klíčová slova cestovní ruch
Klíčová slova management
Klíčová slova hotel-keeping
Klíčová slova gastronomy
Klíčová slova tourism
Klíčová slova management
Fyzický popis 389 stran : ilustrace ; 24 cm
Všeobecná poznámka Přeloženo z angličtiny
Všeobecná poznámka Terminologický slovník
Všeobecná poznámka Souběžný název v tiráži: Principles of management for the hospitality industry
Dokumenty ke stažení
 
Oblíbené
…a další

Zobrazit vše
Navštívené
Podobné