Handbook of food chemistry
Peter C.K. Cheung, Bhavbhuti M. Mehta, editor

Dnes vráceno
Dokument zatím nebyl ohodnocen
Hodnocení: {{document.rating.value | number:1}} (počet hodnocení: {{document.rating.count}})
{{document.rating.result}}


Exempláře Svázané ročníky
Načítám exempláře
Dokument není k dispozici Žádné exempláře k dispozici Dokument nemá žádné svázané ročníky
Citace
Související
Všechny díly
Detail
MARC
Pole Ind Obsah pole
1 kpw01170647
3 DE-601
5 20180903081655.2
7 ta
8 130130s2015----gw a|||f##|||#001 0|eng|d
20 ## $a 978-3-642-36604-8 $q (hardback)
40 ## $a GBVCP $b cze $c GBVCP $e rda
41 0# $a eng
72 #7 $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19
245 00 $a Handbook of food chemistry / $c Peter C.K. Cheung, Bhavbhuti M. Mehta, editor
264 31 $a Berlin ; $a Heidelberg : $b Springer, $c [2015]
300 ## $a xxiii, 1173 Seiten : $b Illustrationen, Diagramme ; $c 242 mm
336 ## $a text $b txt $2 rdacontent
337 ## $a bez média $b n $2 rdamedia
338 ## $a svazek $b nc $2 rdacarrier
490 0# $a Springer reference
500 ## $a "With 209 figures and 179 tables"
504 ## $a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
504 ## $a Includes bibliographical references and index
505 0# $a Introduction -- Principles of chemical analysis of food components -- Chemical composition of food and food commodities -- Chemical and toxicological aspects of food contamination -- Nutritional and toxicological aspects of the chemical changes of food components and nutrients during processing -- Chemistry of bioactive ingredients in functional foods and nutraceuticals -- Chemistry of food nanotechnology.
650 #7 $0 (DE-601)106250469 $0 (DE-588)4034873-8 $a Lebensmittelchemie $2 gnd
650 #7 $0 (DE-601)106250388 $0 (DE-588)4034901-9 $a Lebensmitteltechnologie $2 gnd
653 ## $a potravinářská chemie
700 1# $a Cheung, Peter C. K. $e Editor $4 edt $0 (DE-601)847947939 $0 (DE-588)108329945X
700 1# $a Mehta, Bhavbhuti M. $7 utb2013800831 $e Editor $4 edt
910 ## $a BOD006
1000 $a 23 Potravinářství ; $b 23B Analýza potravin, potravinářská chemie