Velká kniha o grilování s Weberem
autor Jamie Purviance ; fotografie Tim Turner ; překlad z německého jazyka: Martin Sobkuljak

Dnes vráceno
Dokument zatím nebyl ohodnocen
Hodnocení: {{document.rating.value | number:1}} (počet hodnocení: {{document.rating.count}})
{{document.rating.result}}


Exempláře Svázané ročníky
Načítám exempláře
Dokument není k dispozici Žádné exempláře k dispozici Dokument nemá žádné svázané ročníky
Citace
Související
Všechny díly
Detail
MARC
Pole Ind Obsah pole
1 kpw01177803
3 CZ PrNK
5 20181206092025.3
7 ta
8 160415s2013----xr a|||e|f|||#001|0#cze|d
20 ## $a 978-80-260-3649-4 $q (vázáno)
40 ## $d BOD006 $b cze $e rda $a ABA001
41 1# $a cze $h eng $k ger
72 #7 $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
80 ## $a 641.526.3 $2 MRF
80 ## $a (035) $2 MRF
80 ## $a (083.12) $2 MRF
100 1# $a Purviance, Jamie $7 xx0134398 $4 aut $e Autor
240 10 $a Weber's way to grill. $l Anglicky
245 10 $a Velká kniha o grilování s Weberem / $c autor Jamie Purviance ; fotografie Tim Turner ; překlad z německého jazyka: Martin Sobkuljak
246 30 $a Weber bible grilování
246 30 $a Weber's grillbibel
246 30 $a Weber's : velká kniha o grilování s Weberem
250 ## $a 1. vydání
264 #1 $a Kolín nad Rýnem : $b Eastlingua Köln, $c 2013
300 ## $a 320 stran : $b barevné ilustrace ; $c 28 cm
336 ## $a text $b txt $2 rdacontent
336 ## $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
337 ## $a bez média $b n $2 rdamedia
338 ## $a svazek $b nc $2 rdacarrier
500 ## $a Přeloženo z německého překladu anglického originálu
500 ## $a Obsahuje rejstříky
650 07 $a grilování $7 ph285326 $2 czenas
650 07 $a grilovaná jídla $7 ph114643 $2 czenas
650 09 $a grilling $2 eczenas
650 09 $a barbecue meals $2 eczenas
653 ## $a grilování
655 #7 $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
655 #7 $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
655 #9 $a cookbooks $2 eczenas
700 1# $a Turner, Tim $7 xx0134399 $4 pht $e Fotograf
700 1# $a Sobkuljak, Martin $7 mzk2007423988 $4 trl $e Překladatel
765 08 $i Název německé verze: $t Weber's Grillbibel $9 Česky
910 ## $a BOD006
1000 $a 23 Potravinářství ; $b 23C Zpracování a uchovávání potravin, potravinářská mikrobiologie
Permanentní odkaz