Sušené ovoce

G. J. Kosolapovová, N. V. Kuzněcovová, L.Vlachová

Dnes vráceno


Copies Bound volumes
Loading copies
Document is not available No copies Document has no bound volumes
Citation
Related
All parts
Contents
Obsah Л Předmluva к českému vydáni ............................................................................................ 5 Význam sušeného ovoce pro výživu člověka ........................................................................... 6 Sušené ovoce v lidové stravě.................................................................................. 7 Možnosti využití ovoce a některých rostlinných částí 8 Technologie sušení ovoce v domácnosti ................................................................................ 24 Úprava ovoce před sušením ................................................................................... 24 Způsoby sušení ovoce ........................................................................................ 25 Postup při sušení ovoce...................................................................................... 27 Uskladnění sušeného ovoce ................................................................................... 27 Příprava sušeného ovoce před použitím ....................................................................... 27 Sušení jednotlivých druhů ovoce.............................................................................. 28 Pokrmy ze sovětské kuchyně ........................................................................................ 35 Koláče a buchty.............................................................................................. 35 Nákypy ...................................................................................................... 36 Pudinky a flameri ........................................................................................... 40 Dorty, řezy a moučníky....................................................................................... 41 Drobné cukroví, kuličky, bonbóny, kandované ovoce a ovocné dezerty............................................................................................. 46 Palačinky a lívance ...................................................................................... . 54 Kaše ' . . 56 Saláty ...................................................................................................... 59 Polévky a omáčky............................................................................................. 62 Krémy, náplně, zavařeniny a pěny............................................................................. 69 Nápoje, kompoty a rosoly..................................................................................... 75 Různé teplé pokrmy .......................................................................................... 87 Pokrmy obvyklé v české kuchyni .................................................................................... 94 Koláče a buchty ............................................................................................, 94 Knedlíky a taštičky ....................................................................................... 102 Nákypy ..................................................................................................... 105 Pudinky a flameri .......................................................................................... 110 Dorty, řezy a chlebíčky..................................................................................... 115 Záviny ..................................................................................................... 127 Drobné zákusky a dezerty.................................................................................... 131 Palačinky a omelety ........................................................................................ 137 Kaše........................................................................................................ 144 Poháry ..................................................................................................... 147 Saláty ..................................................................................................... 154 Studené polévky a omáčky.................................................................................... 158 Krémy a pěny ............................................................................................... 160 Zmrzliny ................................................................................................... 163 Nápoje a kompoty ........................................................................................... 166 Polevy ..................................................................................................... 171 Rejstřík ............................................................................................................ 172 Obsah ............................................................................................................... 175 175
Detail
MARC
Field Ind Field content
leader -----nam-a22------a-4500
1 kpw01108826
3 CZ PrNK
5 20190425065718.5
7 ta
8 000307s1989----xr a|||e||||||001|0|cze||
15 ## $a cnb000533231
20 ## $a 80-209-0070-5
35 ## $a (OCoLC)84988025
40 ## $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001 $d BOD 006
41 1# $a cze $h rus
44 ## $a cs
72 #7 $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
80 ## $a 664.854 $2 MRF
80 ## $a 641.55 $2 MRF
80 ## $a 641.447 $2 MRF
80 ## $a (083.12) $2 MRF
100 1# $a Kosolapova, G. J $4 aut
245 10 $a Sušené ovoce / $c G. J. Kosolapovová, N. V. Kuzněcovová, L.Vlachová
250 ## $a 1., dopl. vyd.
260 ## $a Praha : $b Státní zemědělské nakladatelství, $c 1989
300 ## $a 175 s. : $b barev. il.
504 ## $a Obsahuje rejstřík
650 07 $a ovocná jídla $2 czenas
650 07 $a ovoce $x sušení $2 czenas
650 07 $a sušené ovoce $x kuchyňské užití $2 czenas
653 ## $a ovoce
653 ## $a sušené ovoce
655 #7 $a kuchařské recepty $2 czenas
700 1# $a Lánská, Dagmar $7 jk01071572 $4 trl
700 1# $a Kuzněcova, N. V $4 aut
700 1# $a Vlachová, Libuše $7 jk01150037 $4 aut
700 1# $a Procházková, Helena, $d 1919-1970 $7 jk01101243 $4 trl
765 0# $t Frukty: suška, pererabotka, chranenije $9 Česky
910 ## $a BOD006 $b LEV-23D2/29/1
998 $a 000533231
1000 $a 23 Potravinářství ; $b 23C Zpracování a uchovávání potravin, potravinářská mikrobiologie
Loan history
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}
Processing history
Permanent link