Loading copies
Document is not available
No copies
Document has no bound volumes
Obsah
Л
Předmluva к českému vydáni ............................................................................................ 5
Význam sušeného ovoce pro výživu člověka ........................................................................... 6
Sušené ovoce v lidové stravě.................................................................................. 7
Možnosti využití ovoce a některých rostlinných částí 8
Technologie sušení ovoce v domácnosti ................................................................................ 24
Úprava ovoce před sušením ................................................................................... 24
Způsoby sušení ovoce ........................................................................................ 25
Postup při sušení ovoce...................................................................................... 27
Uskladnění sušeného ovoce ................................................................................... 27
Příprava sušeného ovoce před použitím ....................................................................... 27
Sušení jednotlivých druhů ovoce.............................................................................. 28
Pokrmy ze sovětské kuchyně ........................................................................................ 35
Koláče a buchty.............................................................................................. 35
Nákypy ...................................................................................................... 36
Pudinky a flameri ........................................................................................... 40
Dorty, řezy a moučníky....................................................................................... 41
Drobné cukroví, kuličky, bonbóny, kandované ovoce
a ovocné dezerty............................................................................................. 46
Palačinky a lívance ...................................................................................... . 54
Kaše ' . . 56
Saláty ...................................................................................................... 59
Polévky a omáčky............................................................................................. 62
Krémy, náplně, zavařeniny a pěny............................................................................. 69
Nápoje, kompoty a rosoly..................................................................................... 75
Různé teplé pokrmy .......................................................................................... 87
Pokrmy obvyklé v české kuchyni .................................................................................... 94
Koláče a buchty ............................................................................................, 94
Knedlíky a taštičky ....................................................................................... 102
Nákypy ..................................................................................................... 105
Pudinky a flameri .......................................................................................... 110
Dorty, řezy a chlebíčky..................................................................................... 115
Záviny ..................................................................................................... 127
Drobné zákusky a dezerty.................................................................................... 131
Palačinky a omelety ........................................................................................ 137
Kaše........................................................................................................ 144
Poháry ..................................................................................................... 147
Saláty ..................................................................................................... 154
Studené polévky a omáčky.................................................................................... 158
Krémy a pěny ............................................................................................... 160
Zmrzliny ................................................................................................... 163
Nápoje a kompoty ........................................................................................... 166
Polevy ..................................................................................................... 171
Rejstřík ............................................................................................................ 172
Obsah ............................................................................................................... 175
175
Field | Ind | Field content |
leader | -----nam-a22------a-4500 | |
1 | kpw01108826 | |
3 | CZ PrNK | |
5 | 20190425065718.5 | |
7 | ta | |
8 | 000307s1989----xr a|||e||||||001|0|cze|| | |
15 | ## | $a cnb000533231 |
20 | ## | $a 80-209-0070-5 |
35 | ## | $a (OCoLC)84988025 |
40 | ## | $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001 $d BOD 006 |
41 | 1# | $a cze $h rus |
44 | ## | $a cs |
72 | #7 | $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 |
80 | ## | $a 664.854 $2 MRF |
80 | ## | $a 641.55 $2 MRF |
80 | ## | $a 641.447 $2 MRF |
80 | ## | $a (083.12) $2 MRF |
100 | 1# | $a Kosolapova, G. J $4 aut |
245 | 10 | $a Sušené ovoce / $c G. J. Kosolapovová, N. V. Kuzněcovová, L.Vlachová |
250 | ## | $a 1., dopl. vyd. |
260 | ## | $a Praha : $b Státní zemědělské nakladatelství, $c 1989 |
300 | ## | $a 175 s. : $b barev. il. |
504 | ## | $a Obsahuje rejstřík |
650 | 07 | $a ovocná jídla $2 czenas |
650 | 07 | $a ovoce $x sušení $2 czenas |
650 | 07 | $a sušené ovoce $x kuchyňské užití $2 czenas |
653 | ## | $a ovoce |
653 | ## | $a sušené ovoce |
655 | #7 | $a kuchařské recepty $2 czenas |
700 | 1# | $a Lánská, Dagmar $7 jk01071572 $4 trl |
700 | 1# | $a Kuzněcova, N. V $4 aut |
700 | 1# | $a Vlachová, Libuše $7 jk01150037 $4 aut |
700 | 1# | $a Procházková, Helena, $d 1919-1970 $7 jk01101243 $4 trl |
765 | 0# | $t Frukty: suška, pererabotka, chranenije $9 Česky |
910 | ## | $a BOD006 $b LEV-23D2/29/1 |
998 | $a 000533231 | |
1000 | $a 23 Potravinářství ; $b 23C Zpracování a uchovávání potravin, potravinářská mikrobiologie |
{{$parent.item.lendDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.endDate | jpDate:'d.M.yyyy'}}
{{$parent.item.state | loc}} by user {{$parent.item.user | loc}}
Item {{$parent.item.exemplar | loc}}
Dept {{$parent.item.department | loc}}